Известие

Collapse
No announcement yet.

можели да се сложи xenon на алфа 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Re: можели да се сложи xenon на алфа 156

Първоначално публикувано от pinifarina
    Първоначално публикувано от encho
    вчера пробвах една xenon крушка h7 на моита 156 и немога да я сложа защото отпред на крушката на фара има една ламаринка в която опира въпросния xenon. някои слагал ли е на 156 xenon да ми каже как става и дали тази ламаринка има някакво значение или да я махам????
    Китайските опират - аз съм със корейски на KAIXEN и нямах никакъв проблем при монтажа.
    от каде да си взема тези кореиските
    alfa 156jtd sportwagon

Comment

Първоначално публикувано от търтей
      Първоначално публикувано от pioneer
      Другия вариант е да се подложи на цокъла на крушката така че да не опира отпред.
      ам как по точно да стане това като xenona е с около 1 сантиметър по дълъг от оригиналната кръшка h7
      ако са 1 см по-дълги си яко преебан за съжаление

мога ти дам тел на един пич в кържали дето ще свърши работа
      ок даи тела да видим какво ще измислим
      alfa 156jtd sportwagon

Comment

0886842977
        илия караянчев

трева да има от късите
        ако няма ще ти поръча

Edit: малко бях объркал номера на илия ама ма йсте се намерили

оправен е вече
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

При мен беше същото, но с една отверка натиснах наистина съвсем леко въпросния дефлектор,
          след като два часа се чудех как така идва дълга крушката, и воала крушката си влезе идеално.
          Притеснявах се, че може да съм нарушил дефлектора, но вече 2-3 месеца карам така
          и освен, че съм доволен никой не ми е премигнал за заслепяване
          Разбира се след монтажа, последва регулиране на фаровете на стенд и сега си карам и си свиркам
          ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

тино тоя номер не става ако разликата е 1 см

Comment

Категорично не става.
              Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

Първоначално публикувано от Tinoto
                При мен беше същото, но с една отверка натиснах наистина съвсем леко въпросния дефлектор,
                след като два часа се чудех как така идва дълга крушката, и воала крушката си влезе идеално.
                Притеснявах се, че може да съм нарушил дефлектора, но вече 2-3 месеца карам така
                и освен, че съм доволен никой не ми е премигнал за заслепяване
                Разбира се след монтажа, последва регулиране на фаровете на стенд и сега си карам и си свиркам
                не мисля че ще стане дрябжа да го натискам около половин сантиметър за да влезе крушката както трябва. ти на каква кола си ги монтирал
                alfa 156jtd sportwagon

Comment

0886845977
                  илия караянчев

трева да има от късите
                  ако няма ще ти поръча
                  объркал си номера на илия ама аз го познавам бяхме комшии по магазин сега му се обадих ама и тои незнае точно какви са тия по къси крушки. сега заминавал за софия и ътре като се върне ще ги видим. сигурно ли е че ще станат тия по късите, какво производство са?
                  alfa 156jtd sportwagon

Comment

при мен видима разлика в размера на крушките нямаше, но старата си влизаше , пък новата не искаше
                    Вярно, че едва ли съм мръднал повече от мм дефлекторчето

Comment

Първоначално публикувано от Tinoto
                      при мен видима разлика в размера на крушките нямаше, но старата си влизаше , пък новата не искаше
                      Вярно, че едва ли съм мръднал повече от мм дефлекторчето
                      вчера кадето ги пробваь имаше още една 156 и на нея гледаь имаше дефлектор и не стана. ти на каква алфа си ги сложил?
                      alfa 156jtd sportwagon

Comment

156 от подписа ... от първите

Comment

Другия вариант е да се подложи на цокъла на крушката така че да не опира отпред.
                          ам как по точно да стане това като xenona е с около 1 сантиметър по дълъг от оригиналната кръшка h7
                          Това че е 1 см по-дълга от стандартната незначи че трява да подлижиш 1 см. Вкарваш я виждаш колко не и достига да легне добре и подлагаш.
                          Друг е въпроса вече ако наистина си купил някаква луминисцентна тръба , тогава варианта е дупчене на шапчицата, но ще трябва да свалиш фара.
                          Ex 156 SW 2,4 JTD .
                          Renault Megane Grandtour 2010
                          Ex Dedra 2.0 ieLS

Comment

Това че е 1 см по-дълга от стандартната незначи че трява да подлижиш 1 см. Вкарваш я виждаш колко не и достига да легне добре и подлагаш.
                            Друг е въпроса вече ако наистина си купил някаква луминисцентна тръба , тогава варианта е дупчене на шапчицата, но ще трябва да свалиш фара.
                            не не съм купил нищо отидох при един арабин които ги продава и монтира и нестана иначе цената беше добра за h7 6000 таивански бяха в едно метално куфарче 200лв с монтайа ама нестана и много ме доядя
                            alfa 156jtd sportwagon

Comment

Когато трябваше да монтираме моите, възникна вариант "подлагане". Не става, защото тогава капачката не фара не може да се затвори, нито скобите да се закрепят както трябва. Свалянето на фара е брутална хамалогия от друга страна и не е препоръчително. Описаната от мен процедура е най-добра, правихме и снимки, но е изключително трудоемко и нервоконсумиращо. Но има ли мерак, както и верен приятел със златни ръце до теб, всичко става.
                              Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

абе обади се на илия
                                ем е слагал ем са му хубави ксинонтити
                                ако той не мое щшъ ти измислин мещо друго споко

Comment

Working...
                                X